Ügyviteli rendszer

Professzionális ügyviteli rendszer, hogy több idő maradjon cége fejlődésére!

Integrált hálózat-felügyeleti megoldás az adminisztrációs feladatok központosítására és automatizálására.

A termékcsalád egy professzionális szoftverből és a hozzá tartozó kiegészítőkből áll (számlázó rendszer, hotspot kontroller és mail szerver).
A rendszert olyan internetszolgáltatóknak ajánljuk akik MikroTik, Ubiquiti, Cambium, Deliberant, Cisco eszközöket használnak a hálózatukban, de a szoftver támogatja más Radius protokoll kompatibilis eszközök használatát is.

Milyen feladatok elvégzésére képes az ügyviteli rendszer?

  • Ügyfél és szerződés nyilvántartás pénzügyi és hálózati statisztikákkal
  • Teljeskörű számlázási protokoll
  • Műszaki paraméterek kezelése, fejállomások felügyelete, és a konfigurációk tárolása
  • Az ügyfélkapu teljes körű kezelése az autentikáció, jogosultságok, jelszó, e-mail beállítások, valamint forgalom lekérdezés során
  • Eszköz nyilvántartás a raktározás, nyomon követés és garancia követés logisztikai folyamataiban.

Üzemeltetési konstrukcióink

24 órás távfelügyelet keretében
Azoknak az internetszolgáltatóknak ajánljuk, akik a felsőszintű hálózati feladataikat egy professzionális, műszakilag kifogástalan csapatra szeretnék bízni, állandó felügyelettel a nap 24 órájában. Ebben a konstrukcióban a szerver korlátozás nélküli verzióját, és egy ügyfél által választott kiegészítőt adunk, melyben az üzemeltetési tevékenység a szerverre és a hozzá kapcsolódó fejállomásokra vonatkozik.

Egyszerűsített bérleti konstrukcióban

Előre tervezhető, költségkímélő megoldás, mely során vállalatunk két különböző földrajzi helyen elhelyezkedő szerveren üzemelteti az ügyfél által választott licenszt. A szolgáltatónak így nem szükséges saját szervert beszerezni és üzemeltetni. A biztonságos rendelkezésre állásról ebben a konstrukcióban a két egymástól független szerver gondoskodik.

 

 

Kapcsolat

Kérjük adja meg elérhetőségeit, hogy mielőbb kapcsolatba léphessünk Önnel.

      • Mely szolgáltatás érdekli? (több is választható)